Zin in een nieuwe job als huishoudhulp?

Het einde van 2010 is bijna in zicht. Binnen een paar dagen start er weer heel nieuw jaar. Dit is traditioneel een periode waarin veel mensen terugblikken op het afgelopen jaar. Maar het is ook de ideale periode voor goede voornemens.

Wil jij in 2011 een nieuwe professionele uitdaging aangaan? En zegt een job als huishoudhulp je iets? Hou het dan niet bij een goed voornemen, maar kom gewoon eens langs in één van de regiokantoren van Landelijk Dienstencoöperatief! Landelijk Dienstencoöperatief biedt huishoudhulp en strijkhulp aan via dienstencheques. Onze medewerkers zullen je hartelijk ontvangen en beantwoorden met plezier al je vragen.

Wij bieden een vast contract met een uurrooster op maat, gezinsvriendelijke werkuren: geen avond- of weekendwerk, een goed loon en extra voordelen, werk dicht bij huis altijd bij dezelfde gezinnen, een aangename werksfeer en regelmatig aangepaste bijscholing. Hier vind je een overzicht van al onze vacatures.

Maar wie kan beter uitleggen wat de job inhoudt dan onze eigen collega’s:

Tags Geplaatst onder Kijk binnen bij Landelijk Dienstencoöperatief, vacatures van Landelijk Dienstencoöperatief door Email

Share your comment

Name Your Message
Email Website * We know you have something to say