Win 2500 euro met je ambitieuze Boerenburenplan!

Ben jij een buur van een leuke boer of een boer met leuke buren? Dan is dit iets voor jou! Met je buur of je vereniging plannen maken voor je omgeving, deze werkelijkheid zien worden en bovendien 2500 euro in de wacht slepen: het kan!

Boerenburenplan mikt op lokale verenigingen, sociale organisaties, jeugdbewegingen, scholen … en de boeren uit hun buurt. Kijk eens over het muurtje, spreek elkaar aan en denk samen na wat jullie voor elkaar en je omgeving kunnen betekenen.

Alle creatieve, realistische en duurzame ideeën zijn van harte welkom! Bruis je van de innovatieve ideeën om lokale ontmoeting en samenwerking te stimuleren? Of om in te spelen op uitdagingen in jouw omgeving?

Download het deelnemingsformulier op www.cera.be/special/boerenburenplan en bezorg het voor 1 februari 2013. Wie weet sleep je met jouw idee een leuke prijs in de wacht! Of inspireert jouw idee andere boeren met buren of buren van boeren tot creatieve ideeën! Volg alles ook op de Facebook-pagina van Boerenburenplan.

Tags Geplaatst onder lifestyle, nieuws dat eens niet over het huishouden gaat door Email

Share your comment

Name Your Message
Email Website * We know you have something to say