Stem jij ook voor de affiche van Ons?

Beste collega’s,

Ons deed mee aan de solidariteitsprijs bij De Standaard!  24 inzendingen werden geselecteerd en wij waren erbij.  Op 31 juli verscheen onze advertentie.

Nu gaat de volgende fase in en moet het publiek stemmen.  Breng aub snel je stem uit zodat we kans maken op drie extra gratis advertenties!! Dat voor een waarde van 77.400 euro, een buitenkans voor onze organisatie!!

Vraag ook aan alle mensen van je netwerk om op onze affiche te stemmen aub, want alleen zo maken we kans.  Alvast bedankt!  En nu dus stemmen!!!

Hoe stemmen?

Via www.standaard.be/solidariteitsprijs kan je je stem uitbrengen. Het stemmen gebeurt in verschillende rondes. In de eerste ronde kies je telkens één advertentie uit vier willekeurige creaties. Eenmaal alle 24 advertenties zijn weergegeven herleid je je keuze naar twee creaties waarbij je vervolgens je absolute favoriet kiest. De advertentie van Ons verschijnt telkens in combinatie met 3 andere creaties. De selectie hiervan gebeurt automatisch en is bij iedere deelname verschillend.
Wellicht heb je ook wel vrienden en vriendinnen die je kan warm maken om ook hun stem voor Ons uit te brengen. Stuur hen gerust deze informatie of de de url naar de stempagina door en zorg zo voor het binnenhalen van de titel ‘De Standaard Solidariteitsprijs 2013’.
De winnaars van de jury- en publieksprijs worden bekendgemaakt in De Standaard van 31 augustus.

We rekenen op jou!

Geplaatst onder Ons door Email

Share your comment

Name Your Message
Email Website * We know you have something to say