Regiokantoor Bree zet 100e huishoudhulp in de bloemetjes

Hoewel Landelijk Dienstencoöperatief in Limburg heel wat kantoren opgericht heeft, blijft ook het regiokantoor van Bree verder groeien. De teller staat momenteel op 100 huishoudhulpen.

Caroline Van Wassenhove, de 100ste huishoudhulp van Bree, is 43 jaar oud. Zij is geboren in Brugge, maar kwam samen met haar man in Peer wonen. Ze is mama van twee kindjes, Kato (7 jaar) en Nele (5 jaar).

Caroline werkte sinds 2003 bij een horeca groothandel in Hasselt, maar de werkuren waren moeilijk te combineren met haar gezin en ook de afstand tussen Peer en Hasselt was te groot. Daarom heeft ze gekozen voor een job als huishoudhulp bij Landelijk Dienstencoöperatief. Nu werkt Caroline 24u/week bij klanten in de buurt en ze is heel gelukkig met haar keuze.

Nog geen twee jaar geleden werd het regiokantoor in Bree opgericht. Coördinatoren, Ann en Marjo, waren toen met twee. Ondertussen is ook het aantal medewerkers in het kantoor verdubbeld. Administratief medewerkers, Marga en Anke, zijn het team komen versterken.

Op de foto herken je van links naar rechts: administratief medewerker Anke, coördinator Ann, 100ste huishoudhulp Caroline, administratief medewerker Marga en coördinator Marjo.

Tags Geplaatst onder Landelijk Dienstencoöperatief in de kijker door Email

Share your comment

Name Your Message
Email Website * We know you have something to say