Regio Wetteren viert feest!

Onlangs organiseerde Landelijk Dienstencoöperatief een personeelsfeest met als thema: Zet je leukste feestmuts op. Huishoudhulp Caroline Plasschaert werd door alle collega’s uitgeroepen tot de winnaar. Haar originele, zonnige poetshoed leverde haar een leuke attentie op.

Dubbel feest

Voor een aantal huishoudhulpen was het zelfs dubbel feest. 8 huishoudhulpen – waarvan 5 strijksters – zijn dit jaar 5 jaar in dienst. Zij werden getrakteerd op een fles cava.

3 van deze 5 strijksters worden dit jaar 60 jaar: Fernanda Lampaert, Monique Diericx en Marie-Jeanne Van Laere. Het werk bevalt hen nog steeds heel goed. Ze werden gehuldigd met een originele oorkonde; een overzicht van 5 jaar trouwe en gewaardeerde dienst.

Grote regio: van het Waasland tot de as Aalst-Geraardsbergen

De grill-avond vond plaats in restaurant De Lork in Waasmunster. Het regiokantoor in Wetteren is verantwoordelijk voor een uitgebreide regio; het personeelsfeest wordt bijgevolg elk jaar in een andere streek georganiseerd. Zo werd er vroeger al gevierd in Geraardsbergen en in Wetteren. Dit jaar was het Waasland aan de beurt.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij ook op zoek naar een toffe job als huishoudhulp? Maak een afspraak voor een gesprek en misschien word jij wel onze nieuwe collega. Landelijk Dienstencoöperatief is steeds op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons enthousiast team te vervoegen.

Landelijk Dienstencoöperatief Wetteren, Molenstraat 101, tel. 09 365 24 50, e-mail LDC.wetteren@GroepKVLV.be.

Tags Geplaatst onder Kijk binnen bij Landelijk Dienstencoöperatief door Email

Share your comment

Name Your Message
Email Website * We know you have something to say