opening nieuwe regiokantoren Leuven en Sint-Truiden

 

Landelijk Dienstencoöperatief heeft weer mogen vieren. Onze dienstverlening van huishoudhulp via het systeem van dienstencheques blijft groeien. Om onze klanten en huishoudhulpen nog beter te begeleiden, openden we onlangs nieuwe kantoren in Leuven en Sint-Truiden.

Leuven

Landelijk Dienstencoöperatief biedt in de provincie Vlaams-Brabant strijk- en huishoudhulp aan vanuit 6 kantoren: Tienen, Aarschot, Leuven, Opwijk, Halle en sinds kort ook Haacht.
In de regio Leuven zijn ondertussen 60 huishoudhulpen in dienst. Tegen eind 2010 willen we graag nog veel extra huishoudhulpen aanwerven, want de vraag blijft groot in Leuven. Om gerichter te kunnen zoeken naar potentiële kandidaten en om onze klanten nog beter te kunnen helpen, werd er gekozen om in Leuven in de Diestsestraat een nieuw kantoor te openen.

Landelijk Dienstencoöperatief Leuven
Diestsestraat 236
3000 Leuven
tel. 016/24 17 91
fax 016/65 52 08

Sint-Truiden

Vanuit de provincie Limburg bieden wij strijk- en huishoudhulp aan vanuit 7 kantoren: Bilzen, Neerpelt, Bree, Tongeren, Hasselt, Tessenderlo en Sint-Truiden.
In de regio Sint-Truiden zijn momenteel 35 huishoudhulpen in dienst. Nog dit jaar willen we er een vijftiental bij aanwerven.

Landelijk Dienstencoöperatief Sint-Truiden
Diesterstraat 20
3800 Sint-Truiden
tel. 011/59 83 42

Tags Geplaatst onder Landelijk Dienstencoöperatief in de kijker door Email

Share your comment

Name Your Message
Email Website * We know you have something to say