nagelverzorging Tessenderlo

Gisteren hebben de medewerkers van het kantoor in Tessenderlo hun huishoudhulpen voor het einde van het jaar nog eens in de bloemetjes gezet. Het hele jaar door werken zij met met hun handen en die krijgen het hard te verduren: in en uit water, koud, warm,… reden genoeg om ze voor Kerstmis een feestelijk tintje te geven!

Iedereen kreeg een handverzorging met een korte massage. De nagels werden professioneel gevijld en gelakt in een kleurtje naar keuze. En die keuzes waren soms verrassend: van felrood over warme, donkere wintertinten naar licht en schitterend met glinsteringen. Sommigen hadden hun feestoutfit al in gedachte en kozen een passend kleurtje. Nadien straalde iedereen en bij een hapje en een drankje werden tijdens de kerstdrink alle feestnagels nog eens bewonderd. Iedereen was enthousiast en er werden al ideeën geopperd voor volgend jaar: gelaatsverzorging, botoxparty,…?

Landelijk Dienstencoöperatief Tessenderlo wil haar huishoudhulpen bedanken voor de feestelijke sfeer en schoonheidsinstituut Aurantium voor de verwennerij.

Klik op “lees volledig bericht” om de rest van de foto’s te bekijken.

Tags Geplaatst onder Kijk binnen bij Landelijk Dienstencoöperatief door Email

One Response


Share your comment

Name Your Message
Email Website * We know you have something to say