Landelijk Dienstencoöperatief, kantoor Aarschot, viert 100ste huishoudhulp


Met veel persbelangstelling werd op 22 februari in ons kantoor van Aarschot de 100ste huishoudhulp gehuldigd door de voorzitter van Landelijk Dienstencoöperatief, Monique Swinnen (rechts op de foto’s).
Tamara Goossens is de 100ste huishoudhulp in het kantoor.  Zij is 20 jaar jong, woont in Aarschot en combineert een deeltijdse functie als huishoudhulp met een avondopleiding tot kleuterleidster.
Tamara is het bewijs dat een job als huishoudhulp met dienstencheques perfect te combineren is met andere activiteiten, zoals hetzij een gezin, hetzij een opleiding, hetzij een zelfstandige activiteit in bijberoep.
Onze huishoudhulpen krijgen een vast contract van de eerste dag, een zeer goede kilometervergoeding.  Elk uur is betaald, ook de uren waarvoor geen dienstencheque werd ontvangen.  Landelijk Dienstencoöperatief geeft een basisopleiding en navorming (tijdens betaalde werkuren !).
We wensen Tamara nog veel succes.    
Wij zoeken nog steeds huishoudhulpen, over gans Vlaanderen.   Ons feestend kantoor in Aarschot bevindt zich in de Bonenwijk.  Loop gerust ééns binnen.  Kandidaat klant of huishoudhulp, iedereen is welkom.
Meer info : ldc.aarschot@GroepKVLV.be

Tags Geplaatst onder dienstencheques, Kijk binnen bij Landelijk Dienstencoöperatief, Landelijk Dienstencoöperatief in de kijker, vacatures van Landelijk Dienstencoöperatief door Email

Share your comment

Name Your Message
Email Website * We know you have something to say