Landelijk Dienstencoöperatief doet mee aan de Post-it war

Post-it war (oorlog) is dé nieuwe zomerhype die overgewaaid is uit Parijs. Op vensters van kantoorgebouwen verschijnen kleurrijke afbeeldingen gemaakt met de bekende post-its. De bedoeling is anderen uit te dagen om beter te doen. Nu zijn we niet voor elke hype gewonnen, maar toen we over de post-it war lazen, wisten we het onmiddellijk: hieraan doen we mee!

En dus gingen we aan de slag. De vensters op de vierde verdieping van het hoofdgebouw in Wijgmaal werden beplakt met de kleurrijke kleefbriefjes. We bleven in de lijn van onze dienstverlening en maakten ons campagnebeeld van huishoudhulp Tinne na in post-its. Zie je de gelijkenis?

         

Landelijk Dienstencoöperatief heeft heel wat strijkateliers en ook die zijn we niet vergeten. Op een tweede venster prijkt een strijkplank met strijkijzer.

Ons logo wordt omringd met schattige bloemetjes en een vlindertje.

Maar wij zijn niet alleen, ook verschillende kantoren van Landelijk Dienstencoöperatief doen mee aan de post-it war. Deze foto’s volgen binnenkort!

Zouden onze buren meedoen? En doen ze beter? Wie weet…

Tags Geplaatst onder Kijk binnen bij Landelijk Dienstencoöperatief, Landelijk Dienstencoöperatief in de kijker, nieuws dat eens niet over het huishouden gaat door Email

Share your comment

Name Your Message
Email Website * We know you have something to say