Huishoudhulpen Landelijk Dienstencoöperatief schitterden op catwalk, ter gelegenheid van de dag van de huishoudhulp

In de bibliotheek van Genk showden de huishoudhulpen van Landelijk Dienstencoöperatief hun gepimpte schorten.

Zij deden mee aan een wedstrijd die Landelijk Dienstencoöperatief organiseerde ter gelegenheid van de dag van de Huishoudhulp.
Na een korte opleiding ‘hoe loop ik op de catwalk’ en een ‘schminksessie’ waren ze helemaal klaar om hun eigen ontwerp te showen.
Een vierkoppige jury voorgezeten door Jos Rens, manager van Landelijk Dienstencoöperatief, bekroonde de short van huishoudhulp Greet Lavrys, verbonden aan het kantoor van Tessenderlo en werkzaam bij gezinnen in de grensstreek, met de eerste prijs. 
Op de tweede plaats eindigde Nancy Copejans uit Veerle en op de derde plaats eindigde Griet Pelgrims ui Westmeerbeek verbonden aan het kantoor in Herentals)

Dag van de Huishoudhulp

De Dag van de Huishoudhulp vindt plaats op maandag 20 juni.
Schoonmaken is zwaar werk. Het is een job die vaak onderschat wordt, maar ook veel voldoening biedt. Onze huishoudhulpen doen het werk dat hun klanten niet meer kunnen of waar ze geen tijd voor hebben. Zij zorgen ervoor dat hun klanten tevreden thuiskomen in een propere woning.

Wedstrijd ‘Pimp je schort’

De Dag van de huishoudhulp is voor onze huishoudhulpen een feestelijke dag en daarom lanceerde Landelijk Dienstencoöperatief de wedstrijd ‘Pimp je schort’.

Onze huishoudhulpen mochten hun schort een volledig nieuwe look geven. Wat daarbij belangrijk was, was creativiteit en plezier. Ze hoefden geen naaitalent te zijn. Borduren, plakken, nieten, tekenen,… Alles kon en alles mocht. Maar liefst 23 huishoudhulpen gingen aan de slag en ‘pimpten’ hun schort.

 De finale (met defilé) vond plaats op zaterdag 18 juni om 14.30 uur in de bibliotheek van Genk. Dat onze dames creatief zijn, bewijzen zij zelf op de rode loper. Onze deelneemsters showden hun ‘gepimpte’ schorten  als echte professionals. Zij kregen voor de defilé les over hoe ze op een catwalk moeten lopen van modellen die jarenlange ervaring hebben.  

De schorten zijn stuk voor stuk kunstwerkjes en worden maandag tentoongesteld in het Hoofdkantoor in Leuven, Remylaan 4B, Wijgmaal.

Op de foto : de 3 winnaars ! 

Tags Geplaatst onder dienstencheques, Kijk binnen bij Landelijk Dienstencoöperatief, Landelijk Dienstencoöperatief in de kijker door Email

One Response


Share your comment

Name Your Message
Email Website * We know you have something to say