club van slechte huisvrouwen

ik hou (niet) van het huishouden

Dat wij vrouwen veel doen en kunnen in het huishouden staat vast. Maar of we alles even graag doen, dat is een ander verhaal. Sommige vrouwen poetsen gewoon graag. Ze slagen er wonderwel in om orde en structuur te creëren in de chaos. Het huishouden wordt systematisch onderhouden en alles ligt er piekfijn bij. Maar er zijn ook vrouwen (waaronder ikzelf) die soms het gevoel hebben dat ze de feiten voorbij hollen. Wanneer de ene klus geklaard is, lijkt het alsof er al weer drie andere staan te wachten.

Ik vind poetsen vreselijk

En dan zijn er ook vrouwen die poetsen gewoon vreselijk vinden. En dat laten ze weten. Zo vind je op Facebook pagina’s met volgende titels:

  • een vrouw heeft nooit gedaan in het huishouden
  • de ideale vrouw kookt, doet het huishouden en zaagt niet en bestaat niet
  • ik haat kuisen!!!!!!!!

In Nederland is er zelfs een club van slechte huisvrouwen opgericht. Het begon als een grap, maar ondertussen heeft de club al meer dan 2.500 leden en een actieve website met meer dan 100 bloggers. Wie wil kan gratis lid worden.

Maar gelukkig hebben wij onze huishoudhulpen! Hou je niet van poetsen? Of wil je je tijd liever aan andere dingen spenderen, zoals je gezin of je hobby’s? Onze huishoudhulpen zijn echte experts en staan voor je klaar zodat jij ‘s avond in een kraaknet huis thuiskomt.

Tags Geplaatst onder huishoudweetjes door Email

Share your comment

Name Your Message
Email Website * We know you have something to say