10 jaar Radio Klara met Annemie Struyf in strijkatelier Aarschot

Zaterdag 4 december 2010 vier Radio Klara haar 10-jarig bestaan. Annemie Struyf komt daarom tussen 14 en 16 uur strijken onder muzikale begeleiding van een jong, vrouwelijk strijkkwartet in ons strijkatelier van Landelijk Dienstencoöperatief in Aarschot, Statiestraat 24. Iedereen is van harte welkom om van dit moment te komen genieten!

We laten je alvast meegenieten van een aantal foto’s die genomen werden in ons strijkatelier in Zellik, Broekooi 104. Annemie kwam hier al even strijken voor de promotie van dit evenement. Onze strijksters en huishoudhulpen van Zellik beleefden samen met Annemie een fijne dag.

Op 4 december 2010 wordt Radio Klara 10 jaar. En daarom geven ze een radiofeest ter ere van de klassieke muziek. Onder de noemer ‘Iedereen Klassiek’ willen ze die dag zoveel mogelijk mensen voor de kar van de klassieke muziek spannen.

Klara stuurt 10 ambassadeurs op pad om het goede voorbeeld te geven, waaronder Annemie Struyf. Zij droomde ervan om eens te strijken op een een streepje klassieke muziek. En die wens gaat op 4 december in vervulling in het strijkatelier van Landelijk Dienstencoöperatief in Aarschot.

Tags Geplaatst onder Landelijk Dienstencoöperatief in de kijker door Email

Share your comment

Name Your Message
Email Website * We know you have something to say